Priser

Hvad koster en kunstgræsbane?

Der er forskellige valg, der kan have betydning for prisen på den færdige kunstgræsbane. Du kan altid modtage et tilbud på netop din opgave, hvis du kontakter os. Der er blandt andet forskellige muligheder, når det kommer til materialer, og prisen afhænger både af størrelsen og dine ønsker til den endelige bane. Vi kan blandt andet tilbyde alt fra hegn, lys, porte og låger, som du har mulighed for at vælge til og fra.

Prisen kan variere fra opgave til opgave

Lokationen for kunstgræsbanen kan også have betydning for både prisen, men også selve projektet. Blandt andet har det betydning, om gravemaskiner let kan komme til stedet, og om der er omkringliggende bygninger, som byggeriet ikke skal genere.

Når vi graver ud, skal vi også finde en løsning til overskudsjorden. Enten kan overskudsjorden bruges til f.eks. at konstruere læ- og støjvolde, eller vi kan sørge for at køre det væk, så det kan genanvendes et andet sted.

Få et tilbud på kunstgræsbane hos os

Du kan altid kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på, hvad din kunstgræsbane vil koste hos os. Vi kan fanges på telefonnummer +45 9620 0101, eller du kan skrive til info@wgs.dk eller kontakte os via kontaktformularen.