Køb Kunstgræs til fodbold

Når det kommer til køb af kunstgræs til fodbold, er WGS førende på markedet

Kunstgræs er en god løsning til fodboldbanen, der skal holde længe og kunne klare mange træninger og kampe.

Vi har 20 års erfaring i branchen, og vi holder os helt opdateret på, hvad kravene er, når det kommer til køb af kunstgræs til fodbold. Hos os får du ikke bare et kunstigt græstæppe, for vi leverer et fuldt system, der er godkendt efter FIFA’s standarder.

WGS repræsenterer en hollandsk producent, der er en af de få, der er godkendt som FIFA Preferred Producer, FPP. Derfor overholder vores baner i kunstgræs til fodbold selvfølgelig også kravene fra Dansk Boldspil-Union, DBU.

Komplet system efter jeres ønsker

Vi kan levere det fulde system inklusiv lysanlæg, flisebelægning, hegn og andet, der måtte være behov for, før fodboldbanen lever op til jeres krav. Afhængigt af årstiden og lokationen vil det tage cirka 12 uger, fra der bliver gravet ud til tæppet er færdigt. Det kan selvfølgelig også variere afhængigt af, hvilke andre ønsker I måtte have.

Vi leverer også underlag til padelbaner

Skal du bruge kunstgræs til en fodboldbane, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller du kan skrive til info@wgs.dk eller ringe på telefonnummer +45 9620 0101.