Køb kunstgræs som Landscaping / Havegræs

WGS Wellness Group A/S er din ekspert, når der skal laves baner og etableres haveanlæg med kunstgræs. Vores forskellige typer kunstgræs kan bruges til et væld af muligheder, om du skal have lavet en kunstgræsbane til fodbold, eller du ønsker et haveanlæg, der er let at vedligeholde.

Du kan blandt andet bruge kunstgræs til haveanlæg, hvor græsset skal være let at holde og altid tage sig flot ud. Der er også rig mulighed for at bruge kunstgræs på altanen, i udestuen, som gulv i institutioner og lignende. Vi har blandt andet også lavet kunstgræs på taget af bygninger, mens det også bliver brugt til fuglebure, terrasser og mange andre steder.

Hør mere om dine muligheder

Vi vil i samarbejde med dig finde den bedste løsning. Vores kunstgræs kan både bestilles som specialløsninger, men vi har også ruller på lager, hvis du vil købe kunstgræs til mindre projekter.

Hvis du vil være sikker på en løsning, der både giver det rigtige udtryk og holder til det danske vind og vejr, er vi eksperterne. Du kan altid kontakte os og få kyndig rådgivning. Giv os et kald på telefonnummer +45 9620 0101, eller du kan sende en mail til info@wgs.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.