Om os

Køb kunstgræs – Det bedste alternativ til ægte græs

Med tilsammen mere end 40 års erfaring indenfor kunstgræsindustrien leverer WGS – Wellness Group A/S og vores leverandør af kunstgræs, hollandske Edel Grass B.V.
kunstgræs i overensstemmelse med tidens strengeste krav fra såvel lokale brugere som internationale sportsforbund og organisationer.

Det centrale element i vore systemløsninger er at skabe miljøer, hvor store præstationer og fornøjelser går hånd i hånd, og hvor talenter af enhver art kan udfoldes og udvikles!

Er du interesseret i at købe kunstgræs? Tag kontakt til os

Hos WGS – Wellness Group A/S lever og ånder vi for kunstgræs, og vi glæder os til at høre fra dig med informationer omkring netop dit projekt.

Hos WGS har vi et indendørs showroom på vores kontoradresse på Suderbovej 13, 9900 Frederikshavn. Dette showroom giver os mulighed for at præsentere vores udvalg af double og single Padel-baner samt fodboldbaner, der er udstyret med forskellige kunstgræs “kvaliteter” og infill-løsninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen og give dig mulighed for at opleve vores produkter på nært hold.

Uanset om I har behov for en samlet løsning med os som hovedentreprenør eller I blot har behov for en seriøs leverandør af selve kunstgræsbelægningen, så stiller vi gerne vores viden og erfaring til jeres disposition. Kontakt os på:

WGS – Wellness Group A/S

Suderbovej 13

DK-9900 Frederikshavn

Tlf: +45 9620 0101

Mail: info@wgs.dk