Køb padelbane

Se, bestil og køb din padelbane hos os

Køb padelbane – WGS Padel baner i høj kvalitet.

Padel er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, og er en kombination af tennis og squash, som med fordel kan spilles både indendørs og udendørs. Sporten blev opfundet i slutningen af 1960-erne og blev hurtig en stor sportsgren i de spansktalende lande. Navnet padel stammer fra det spanske paddle, som har givet sporten navn efter det pagaj formede bat. En padelbane måler 10x20m og er omgivet af glasvægge  som indgår i spillet. Padel boldene ligner til forveksling tennisbolde dog med ca 10% mindre tryk. Pointsystemet er det samme som i tennis, men man spiller næsten udelukkende double. Hvis du er interesseret i at købe en padelbane, så tøv ikke med at kontakte os.

WGS Padel Bane INFO:

Godstykkelse af stålprofiler:

3 mm godstykkelse på søjleprofilerne. Der er på svejset forstærkninger på alle søjler. Kraftig monterings fod på søjlerne for montering i fundament.

Galvanisering:

korrosionskategori c3 som er beregnet til miljø udendørs ved industri og kyst med lavt saltindhold. Indendørs, høj luftfugtighed og nogen luftforurening, f.eks. fødevareindustri, vaskerier, bygninger. Levetid anslået til 26-78 år.

Lakering af stålprofiler:

Pulverlakeret overflader i Ral koder. Vores primær koder er Ral7024 Antracit grå

Godstykkelse af Glas:

12 mm hærdet glas iht. EN12150 brudtype 4 iht. BR18 §38-39 med maskine slebet kanter og bolt huller.

Lys maste/LED Lamper:

Lysmaster i 6 mtr. højde, 3 mm godstykkelse, korrosionskategori c3 samt 200 W Samsung LED lamper. komplet lys pr. bane er 8 LED lamper a 200W/240V

Net stolper/Net:

Net stolper levers med indbygget båndstrammer. Nettet er et maskenet med stålvire i top. Som sikre den korrekte nethøjde på 0,914 m.

DØRE/FAST FAG:

Ved tilkøb kan der leveres skydedøre: 2 døre pr. langside inkl. låsecylinder for aflåsning af banen. Som alternativ løsning kan der tilkøbes et fast fag, hvormed banens ene langside således lukkes helt af.

Garanti:

Der ydes 2 års garanti på stålkonstruktion, herunder indefra kommende korrosion samt på LED lys kilder.

Vær opmærksom på, at der ikke ydes garanti på færdigmonteret glas.

Er du nysgerrig på at se vores arbejde, så klik ind for at se et udpluk de padelbaner, vi har leveret underlag til.

Vi du også købe en padelbane så kontakt os