UDSTYR TIL VEDLIGEHOLDELSE, ATC OVERFLADERENSER

ATC OVERFLADERENSER TIL KUNSTGRÆS

Maskinen er udviklet med tanke på et enkelt og effektivt vedligehold af kunstgræsbaner, udendørs som indendørs. Målet er at opnå et rent og fint græstæppe uden affald eller uønskede partikler, et porøst og fint spilunderlag samt en jævn overflade. For at opnå dette er maskinen udstyret med hele 3 stk. værktøjer, som skal udføre disse arbejdsopgaver.

Klik her for at downloade: Brochure vedr. ATC Overfladerenser og ATC Brugervejledning

​​

OVERFLADERENSEREN

Denne funktion skal fjerne mindre partikler og affald fra overfladen. Værktøjet fungerer efter et relativt simpelt princip: Et polycarbonat-blad i bevægelse presser græsset og granulatet ned, hvilket løfter partikler og granulat op i en si midt i maskinen. Denne si er udstyret med et “rystehjul”, som ved hjælpe af hurtige sidebevægelser og en maskestørrelse på ca. 6 x 14 mm. smider granulatet tilbage i banen, mens affald og fremmedlegemer ligger tilbage i sien – lige til at tømme i containeren!

Trykket på dette værktøj justeres trinløst og tilpasses efter hhv. mængden af granulat og den græstype, den pågældende bane er monteret med. Papir, småsten, cigaretskodder, løse kunstgræsstrå, taperester, tyggegummi osv. er ting, som fjernes helt enkelt med ATC overfladerenseren.

LUFTEFUNKTIONEN

Maskinen er desuden udstyret med et værktøj, hvorpå der er monteret ikke færre end 60 stk. 3 mm. stålpigge. Disse pigge har den funktion, at de skal løsne op for den naturlige komprimering af granulatet i den øverste den af opbygningen (10 - 15 mm.) Dette bidrager til at den øverste den af gummigranulat og græs over længere til vil holde sig blød og luftig. Også dette værktøj kan indstilles trinløst i såvel op som nedadgående retning, alt efter hvor dybt man har behov for at bearbejde underlaget. Den kan også justeres til en fri position, hvor værktøjet tages ud af brug, hvis dette ønskes.​

Hvis der er tale om f.eks. en gammel bane med lidt dårlige eller skadede samlinger, så har man altså mulighed for at undlade at bruge luftefunktionen på udvalgte steder.

BØRSTEFUNKTION

​Endelig er maskinen udstyret med specialfremstillede børster til netop kunstgræs. Børsterne har en udformning og kvalitet som gør, at de ikke stopper til med løse strå.

Børsteværktøjet kan også indstilles trinløst, og præcis i den dybde og højde man måtte ønske. Børstningen sørger efter behov for et jævnt og fint underlag.

​​

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

  • Længde: 1640 mm.
  • Bredde: 2100 mm.
  • Højde: 290 mm.
  • Vægt: 76 kg.

Maskinen har en arbejdsbredde på 2 meter, den kan trækkes efter en lille plænetraktor, en ATV ell. lignende. Maskinen er fremstillet i vedligeholdsvenlige materialer, dvs. pulverlakeret aluminium, rustfrit stål og polycarbonat. 

Der kræves ingen særlig tilkobling af hydraulik eller andre, mekaniske forbindelser til maskinen.​

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på dit kunstgræsprojekt. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op

Du vil modtage et opkald fra os inden for tre hverdage, hvor vi, uforpligtende, taler sammen om dine behov.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​WGS – WELLNESS GROUP A/S

Administration:
​Østeråsene 16 | DK-9900 Frederikshavn

​​

Lager:

Suderbovej 13 | DK-9900 Frederikshavn​

​​Tlf.: +45 96 20 01 01

Fax: +45 96 20 01 02 

E-mail: info@wgs.dk

CVR: 26994691

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.