Multibane - håndbog

Klik her og download WGS Multibane Brugerhåndbog!
 
Vi håber brugerhåndbogen kan være en håndsrækning i forbindelse med driften af det nye anlæg, så børn i alle aldre kan få glæde af anlægget i mange år fremover.
 
Som kunde hos WGS har du desuden den sikkerhed, at evt. fremtidige, nye delprodukter eller løsninger fremstilles således, at disse vil kunne integreres i eksisterende multi-baner. Dette giver på en enkel måde mulighed for løbende at opdatere anlægget efter ønsker og behov.
 
Er der noget du / I kommer i tanker om i forlængelse af jeres køb, så tøv ikke med at kontakte os.
 
Vi er i øvrigt altid vældig glade for tips og råd, når det gælder drift af anlægget. Har du suppleringer eller blot et godt råd til hvordan vi kan forbedre vort produkt yderligere er vi altid taknemmelige for at høre nærmere om det. Nedenfor finder du kontaktinformationer til WGS – Wellness Group A/S. Vær ikke bange for at tage kontakt.
 
 
 
Venlig hilsen
 
Martin Høeg

Til forside

WGS – Wellness Group A/S

 

Administration:

 

Lager:

Østeråsene 16

DK-9900 Frederikshavn

Suderbovej 13

DK-9900 Frederikshavn

Tlf.: +45 96 20 01 01
Fax: +45 96 20 01 02
Mail:
info@wgs.dk

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.