Om wgs

WGS blev startet med udgangspunkt i motions- og velværeindustrien, hvor man bl.a. solgte fitnessudstyr til den professionelle sektor i hele Skandinavien. Siden 2004 har firmaet imidlertid udelukkende beskæftiget sig med etablering af kunstgræsanlæg produceret af den hollandske kunstgræsproducent, EDEL Grass. I dag er EDEL én af blot 5 firmaer på verdensplan, som FIFA i november 2009 tildelte prædikatet “FIFA Preferred Producer”.

Fra selskabets hovedkvarter i Frederikshavn opererer WGS i dag i Danmark, Sverige, Island, Færøerne og i Grønland, hvilket gennem årene har resulteret i en række flotte og velfungerende sportsanlæg.

Et af de mere kuriøse projekter var etableringen af Grønlands første kunstgræsbane i september 2009, som er beskrevet i nærmere detaljer her på hjemmesiden.

Udover store fodboldbaner leverer WGS multibaner med bander, basketball-kurve o. lign. til en lang række forskellige kunder, f.eks. skoler, fritidsklubber, boligforeninger mv.…


       

Entrepriser

Uanset projektets størrelse kan WGS tilbyde at udføre projektet i henhold til kundens ønsker og behov. I mange tilfælde indgås en aftale med kunden om en hoved- eller total-entreprise, mens vi naturligvis også kan tilbyde at indgå en fagentrpise-aftale med fokus på levering af kunstgræsset alene. I så fald vil projekterne blive realiseret i tæt samarbejde med f.eks. en lokal entreprenør som hovedentreprenør, hvis det er sådan kunden måtte ønske at det pågældende projekt skal gennemføres.

 

Kompetente samarbejdspartnere

Gennem årene har vi opbygget et stort og kompetent netværk af samarbejdspartnere.

Vi samarbejder tæt med bl.a. jordentreprenører, lys- og hegnsentreprenører samt hegnsfirmaer.

Fælles for alle vore samarbejdspartnere er, at vi altid gennemfører opgaverne med stor, gensidig respekt overfor hinanden og den konkrete opgave.


Vi vil være de bedste!

WGS’ filosofi er ikke nødvendigvis at skulle være størst – men vi går på arbejde hver dag med ambitionen om at være bedst..!

 


 

Til forside

WGS – Wellness Group A/S

 

Administration:

 

Lager:

Østeråsene 16

DK-9900 Frederikshavn

Suderbovej 13

DK-9900 Frederikshavn

Tlf.: +45 96 20 01 01
Fax: +45 96 20 01 02
Mail:
info@wgs.dk

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.